VIS REALIZAT: MOBILA LA COMANDA, LA PRET DE PRODUCĂTOR

V-ati mutat in locuinta noua ori pur si simplu doriti sa va schimbatii mobilierul, iar la moment sunteti in cautarea unui producător de mobila la comanda?

Venim cu o diversitate de idei creative si solutii inovatoare de realizare a mobilierului la comanda in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate (ale finisajelor, accesoriilor, materialelor si procesului executional), la preturi mici – direct de la producator.

Executam la comanda Dumneavoastra mobilier din MDF frezat (infoliat sau vopsit) și PAL melaminat, destinat pentru locuințe, oficii (mari și mici) si spatii comerciale (magazine, banci etc).

Cu ajutorul nostru aveti posibilitatea de a proiecta si/sau realiza mobila predilecta, fie ca este vorba de un dulap cupe cu usi glisante, mobila pentru dormitor, mobila pentru living, mobila de bucatarie sau de hol (antreu). 

Oricare proiect de mobila realizata la comanda debuteaza cu ideea si preferintele clientului, dupa care este supus perfectionarii si adaptarii acestuia tuturor standardelor si normelor din domeniu, ajungand pe parcurs in faza de proiect destinat realizarii desavarsite.

Beneficiati de o flexibilitate din toate aspectele posibile: realizarea designului, compartimentare interioara (tipul materialelor), alegerea culorilor si modelelor, inzestrarea mobilierului cu accesorii etc.

Mobila la comanda presupune diversitatea de accesorii, materiale si finisaje de cea mai inalta calitate ce va ofera o garantie a securitatii, trainiciei si caracterului unic al produsului.

Sunteti adeptul calitatii? Alegeti alternativa unei mobile la comanda? Atunci , nu ezitati sa ne contactati! 

Va putem ajuta cu ideile creative si inovatoare si experienta noastra sa va materializati proiectul in care va regasiti si la care ati visat atat de mult.