In ultimii ani, tapetul a revenit la moda si este din nou in prim planul amenajarilor interioare. Reinventandu-se constant, tapetul reprezinta astazi, conform designerilor de interior si arhitectilor, preferatul multora.

Specialisti in Montaj Tapet

Executam montaj pentru diferite tipuri de tapet : din PVC, textil, din fibra de sticla, din matase sau vinilic. Tapetul este legatura dintre toate celelalte elemente de design din casa dvs. Va stam la dispozitie cu o echipa specializata, care va poate oferi consultanta pentru a alege tapetul ce se potriveste cel mai bine spatiului amenajat.

Montaj tipuri diverse de tapet

Cu o diversitate remarcabila de modele si de culori, tapetul poate reprezenta alegerea ideala in amenajarea locuintei dumneavoastra. De la tapet in culori tari, rosu sau mov, care se potriveste unor personalitati puternice, pana la culori calde, nuante de bej, crem, auriu, aveti posibilitatea de a alege ceea ce se potriveste mai bine spatiului pe care vreti sa-l amenajati. Utilizati tapetul lucios sau mat pentru a crea efecte de exceptie, dar si tapetul textil pentru a conferi eleganta si rafinament.