Etape montaj

1. Prezentare

Prezentarea Tavanelor extensibile. Tipuri de Tavane Extensibile, de profile, de iluminat led, de print, de finisaje decorative si tipuri de decupaje ce pot fi realizate in pelicula pentru instalarea de corpuri de iluminat, camera de luat vederi, guri de ventilatie, sistem de sunet, etc.

2. Masuratori si schita

Se vor realiza masuratorile exacte ale spatiului unde urmeaza a fi instalat tavanul si schita aferenta. De aici va rezulta si suprafata exacta in metri patrati.

3. Semnarea contractului

Dupa stabilirea detaliilor proiectului se va semna un contract in care vor specifica: termenul de incepere a lucrarii, pretul, plata, termenul de executie, etc. Societatea noastra lucreaza cu avans de 40% la semnarea contractului si 40% la Jumatea lucrări și 20% receptia finala.

4. Comandare Materiale

Sunt comandate toate materialele necesare intalarii. Peliculele sunt realizate personalizat pentru fiecare client in functie de schita.

5. Instalarea

Propriuzisa Se instaleaza iluminarea cu banda led, profilul, pelicula, corpurilor de iluminat si elementelor decorative.

6. Receptia

Finala La finalul lucrari clientul sau un delegat va receptiona lucrarea si va semna un proces verbal de receptie finala.

Preturi

Comercializam toate tipurile de tavane extensibile si accesorii in sistem en-gros si en-detail. Pentru o oferta personalizata va rugam nu ezitati sa ne contactati. Montam toate tipurile de Tavane extensibile cu preturi incepand de la 18 euro metrul patrat (pret final). Pretul poate fi influentat de tipul tavanului ales, complexitatea lucrarii, cantitate si sistemul de iluminat cu banda led. Facem deplasari la nivel national cat si international dar clientul va trebui sa suporte deplasarea, cazarea si masa pentru echipa de montatori. Preturile sunt in euro si vor fi calculate la cursul BNR din ziua cand se emite factura
Paletar culori
Pentru Tavanele extensibile lucioase avem o gama larga de culori. Se poate alege culoarea preferata din paletar.