Serviciile noastre

La „Avi Tavane”, oferim o gamă completă de servicii pentru a satisface nevoile tale specifice de design interior și tavane extensibile.

Tavane Extensibile

Transformă-ți spațiul cu eleganță și inovație. Tavane extensibile "Avi" aduc unicitate și rafinament în fiecare colț al casei tale, oferindu-ți posibilitatea de a personaliza fiecare detaliu.

Tavane Extensibile

Descoperă o varietate de modele și opțiuni pentru tavanele extensibile "Avi". De la designuri clasice la inovații moderne, fiecare tavan reflectă atenția noastră la detalii și dorința de a transforma viziunile clienților în realitate. Cu opțiuni de personalizare extinse, tavanele noastre sunt soluția ideală pentru a crea un spațiu cu adevărat unic și elegant.

Tapet și Fototapet:

Adaugă un plus de personalitate și stil cu tapet sau fototapet. Gama noastră variată de modele și texturi permite transformarea rapidă și ușoară a oricărui spațiu într-o poveste vizuală unică.

Tapet și Fototapet

Alege dintr-o varietate de modele și texturi pentru a adăuga caracter și stil spațiului tău cu ajutorul tapetului sau fototapetului. Cu expertiza noastră, garantăm o aplicare precisă și rezultate vizuale de impact.

Zugrăvit Decorativ

Adaugă o notă de artă în fiecare cameră! Serviciul nostru de zugrăvit decorativ aduce culoare și texturi unice în spațiul tău, creând o atmosferă plină de personalitate și stil.

Zugrăvit Decorativ

Transformăm pereții în opere de artă cu serviciile noastre de zugrăvit decorativ. De la tehnici moderne, cum ar fi stucatura venetiană, la efecte speciale și modele personalizate, oferim o varietate de opțiuni pentru a aduce un plus de eleganță și originalitate în fiecare încăpere. Echipa noastră de zugravi specializați este pregătită să creeze spații cu adevărat remarcabile.

Montaj Parchet, Gresie si Faianta

Alege calitatea și rafinamentul pentru podele și pereți. Echipa noastră experimentată asigură montajul precis al parchetului, gresiei și faianței, aducând un plus de eleganță și durabilitate în fiecare încăpere.

Montaj Parchet, Gresie si Faianta

Atinge un nivel superior de eleganță cu serviciile noastre de montaj pentru parchet, gresie și faianță. Fiecare proiect este gestionat cu grijă și precizie, asigurând un rezultat durabil și estetic care să îndeplinească standardele tale înalte.

Restructurări Apartamente

Dă-ți apartamentului o nouă viață! Oferim servicii complete de restructurare a spațiului, adaptate nevoilor și preferințelor tale, pentru a transforma fiecare cameră într-un loc funcțional și estetic.

Restructurări Apartamente

Transformă spațiul locuibil într-un mediu care să îți reflecte stilul de viață. Oferim servicii de restructurare apartamente, abordând fiecare proiect cu atenție la detaliu. De la optimizarea spațiului la schimbări majore de design, suntem aici să aducem proiectul tău la viață.

Instalații Sanitare și Electrice

Asigură-te că toate elementele esențiale funcționează la perfecțiune. Echipa noastră specializată oferă servicii profesionale de instalare și reparații pentru instalații sanitare și electrice.

Instalații Sanitare și Electrice

Echipa noastră de profesioniști în instalații sanitare și electrice oferă servicii complete, de la instalare la reparații și întreținere. Asigurăm funcționalitatea optimă a sistemelor, respectând standardele de siguranță și eficiență.

Pereti si tavane din rigips

Descoperă eleganța și versatilitatea cu peretele și tavanul din rigips oferite de "Avi Tavane Extensibile". Transformă spațiul tău într-un cadru modern și sofisticat, beneficiind de flexibilitate în design și instalare profesională.

Pereti si tavane din rigips

Transformă-ți locuința într-un spațiu modern și elegant cu peretele și tavanul din rigips de la "Avi Tavane Extensibile". Echipa noastră specializată oferă soluții personalizate pentru a aduce un plus de rafinament în fiecare cameră. Descoperă versatilitatea rigipsului în designul interior. Contactează-ne pentru a începe proiectul tău!

Mobila la comanda

Descoperă originalitatea cu mobila la comandă de la "Avi Tavane Extensibile". Transformă-ți spațiul cu piese unice.

Mobila la comanda

Transformă-ți spațiul cu mobila la comandă de la "Avi Tavane Extensibile". De la consultanță personalizată la producție și instalare, oferim servicii complete. Alege un design adaptat spațiului tău, materiale de calitate și bucură-te de unicitatea fiecărei piese de mobilă.

Blocatoare Parcare

Asigură-ți parcarea cu blocatoarele noastre la "Avi Tavane Extensibile". Control total și siguranță pentru spațiul tău auto.

Blocatoare Parcare

Gestionarea eficientă a parcării tale începe cu blocatoarele de parcare de la "Avi Tavane Extensibile". Oferim soluții manuale și automate, durabile și rezistente la condiții meteo extreme. Integrăm controlul accesului pentru siguranță sporită și oferim instalare profesională. Asigură-ți locul de parcare cu blocatoare de încredere. Contactează-ne pentru a discuta despre nevoile tale specifice!

De ce sa ne alegi pe noi?

La „Avi Tavane”, suntem dedicați să aducem o schimbare semnificativă în modul în care vedeți și trăiți spațiul dumneavoastră. De ce să ne alegeți pe noi pentru proiectul dumneavoastră de tavane extensibile? Iată câteva motive care ne plasează în frunte:
70 %
Calitate
20 +
Proiecte finalizate
70 %
Cienti multumiti

FAQ

Intrebari adresate frecvent

Pentru a alege modelul perfect, recomandăm să explorați gama noastră variată de designuri, iar noi va putem ghida în funcție de preferințe și necesități.

Echipa noastră va efectua măsurători precise și va crea o schiță personalizată pentru a asigura o potrivire perfectă a tavanului în spațiul dumneavoastră. Procesul este conceput pentru a garanta integrarea armonioasă a designului în mediul existent.

Durata instalării variază în funcție de complexitatea proiectului și dimensiunea spațiului. Cu toate acestea, echipa noastră se străduiește să finalizeze fiecare proiect în cel mai scurt timp posibil, fără a compromite calitatea.

Semnarea contractului oficializează colaborarea noastră și stabilește termenii și condițiile proiectului. Acesta detaliază aspectele financiare, termenele și orice alte informații relevante pentru a asigura transparență și înțelegere reciprocă.

Pentru a primi o ofertă personalizată, vă invităm să completați formularul nostru de contact pe site-ul nostru sau să ne sunați direct. Echipa noastră va analiza detaliile proiectului dumneavoastră și vă va furniza o estimare detaliată și personalizată.

Durata de viață a unui tavan extensibil „Avi” este extrem de lungă, în general de peste 30 ani. Aceasta poate varia în funcție de utilizare, întreținere și condițiile ambientale.

Da, avem o gamă variată de culori și materiale din care poți alege pentru a personaliza tavanul extensibil conform preferințelor tale. Echipa noastră de design poate oferi sfaturi și sugestii pentru selecția perfectă

Tavanele extensibile „Avi” oferă flexibilitate, design personalizat, durabilitate și o instalare rapidă. Ele pot acoperi imperfecțiunile și oferă acces ușor la instalațiile din plafon.

Întreținerea este simplă! Se recomandă curățarea periodică cu o cârpă moale și apă. Este important să evitați substanțele chimice agresive și să nu aplicați presiune excesivă la curățare pentru a menține aspectul și durabilitatea tavanelor.

Da, avem opțiuni variate de accesorii și sisteme de iluminare integrate disponibile. Echipa noastră va lucra împreună cu tine pentru a integra orice elemente suplimentare pe care le dorești în designul tavanului tău extensibil.

Pentru a ne contacta, poți completa formularul de contact de pe site-ul nostru sau ne poți suna la numărul nostru de telefon- +40 762 154 907 sau pe email la: avi.tavane.extensibile@gmail.com. Suntem aici să răspundem întrebărilor tale și să discutăm detaliile proiectului tău. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu tine!

Construiește-ți Spațiul de Vis cu Noi!

Descoperă cum putem transforma viziunea ta în realitate. Contactează-ne acum pentru a începe discuția despre proiectul tău și pentru a primi o ofertă personalizată!

Transformăm Spatiul Tău intr-un Refugiu de Eleganta si Confort!

Contact

© 2023 AVI Tavane Extensibile Brașov. Toate drepturile rezervate. Website dezvoltat de Brand Revolution