TERMENI ȘI CONDIȚII

 

1. Introducere: Bine ați venit pe website-ul Avi Tavane Brasov, operat de AVI TAVANE EXTENSIBILE – AMENAJARI INTERIOARE S.R.L. (denumit în continuare „noi”, „nostru” sau „compania”). Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții în întregime. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați website-ul nostru.

 

2. Descrierea Serviciilor Website-ul nostru furnizează informații despre serviciile de amenajări interioare și tavane extensibile oferite de AVI TAVANE EXTENSIBILE – AMENAJARI INTERIOARE S.R.L.

 

3. Accesul la Website Accesul la website-ul nostru este permis temporar și ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica serviciile fără notificare prealabilă. Nu suntem responsabili dacă, pentru orice motiv, website-ul nostru nu este disponibil la un moment dat sau pentru orice perioadă.

 

4. Utilizarea Website-ului Prin utilizarea website-ului, vă angajați să nu utilizați website-ul în scopuri ilegale sau interzise de acești Termeni și Condiții. Sunteți responsabil pentru asigurarea că toate persoanele care accesează website-ul prin conexiunea dvs. la internet sunt conștiente de acești termeni și le respectă.

 

5. Protecția Datelor Personale Nu colectăm cookies pe website-ul nostru. Cu toate acestea, dacă decideți să completați formularul de contact, veți furniza informații personale. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea acestor informații conform Politicii de Confidențialitate disponibile pe website.

 

6. Formularul de Contact Prin completarea și trimiterea formularului de contact, sunteți de acord ca AVI TAVANE EXTENSIBILE – AMENAJARI INTERIOARE S.R.L. să utilizeze informațiile furnizate în scopul contactării dvs. și pentru furnizarea de informații relevante legate de solicitarea dvs.

 

7. Drepturi de Autor și Marcă înregistrată Toate drepturile de autor și mărcile înregistrate asociate cu conținutul și designul acestui website sunt deținute de AVI TAVANE EXTENSIBILE – AMENAJARI INTERIOARE S.R.L. Utilizarea neautorizată a acestui conținut este interzisă.

 

8. Limitări de Răspundere Nu garantăm că informațiile de pe website sunt corecte, complete sau actuale. Utilizarea informațiilor de pe acest website se face pe propriul risc. Compania nu este responsabilă pentru daunele directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza website-ul.

 

9. Modificări ale Termenilor și Condițiilor Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe website și vor intra în vigoare imediat.

 

10. Legislație Aplicabilă Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legislația în vigoare în România. Orice litigiu care apare în legătură cu acești termeni va fi supus jurisdicției exclusivă a instanțelor din România.

 

Prin utilizarea website-ului nostru, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții.

Transformăm Spatiul Tău intr-un Refugiu de Eleganta si Confort!

Meniu

Contact

© 2023 AVI Tavane Extensibile Brașov. Toate drepturile rezervate. Website dezvoltat de Brand Revolution