Montare Tapet și Fototapet - Creăm Povești Vizuale Unice

Descoperă magia transformării cu serviciul nostru de montare tapet și fototapet la comandă. La „Avi Tavane Extensibile”, înțelegem că fiecare spațiu este o pânză goală pregătită să prindă viață prin intermediul designului. Cu echipa noastră de specialiști în montarea tapetului, aducem un plus de personalitate și stil în fiecare colț al casei tale.

Ce oferim?

Suntem aici pentru a da viață visului tău de design interior. Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul tău și pentru a primi o ofertă personalizată. Transformarea ta începe aici!

Consultanță Personalizată în Design

Stăm la dispoziția ta pentru a oferi consultanță personalizată în alegerea tapetului și fototapetului potrivit pentru stilul tău și caracteristicile spațiului.

Montaj Profesional și Metodic

Asigurăm montajul profesional al tapetului și fototapetului, punând accent pe precizie și atenție la detalii. Fiecare bucată de tapet este plasată cu grijă pentru a crea un efect vizual impecabil.

Gama Variată de Opțiuni

Explorăm împreună o gamă diversificată de modele, texturi și culori pentru a găsi opțiunea perfectă care să reflecte personalitatea și viziunea ta unică.

Personalizare Totală

Dacă vrei ceva cu adevărat unic, oferim și servicii de personalizare a fototapetului, astfel încât spațiul tău să devină o expresie autentică a gusturilor și pasiunilor tale.

De ce sa ne alegi pe noi?

La „Avi Tavane”, suntem dedicați să aducem o schimbare semnificativă în modul în care vedeți și trăiți spațiul dumneavoastră. De ce să ne alegeți pe noi pentru proiectul dumneavoastră de tavane extensibile? Iată câteva motive care ne plasează în frunte:
70 %
Calitate
20 +
Proiecte finalizate
70 %
Cienti multumiti
Excelent
Pe baza 25 recenzii
Adrian Gherceanu
Adrian Gherceanu
2023-12-27
Super de treaba si rapizi. Recomand!
Andrei Ilie
Andrei Ilie
2023-12-27
Foarte multumit!
Andrei Ilie
Andrei Ilie
2023-12-15
Recomand!
Cros
Cros
2023-09-21
Recomand! Adrian este Profesionist! Comunica bine, este punctual si organizat, lucreaza excelent zugraveli, instalatii sanitare, electrice. Este pregatit pentru orice provocare care poate aparea in cadrul unei amenajari.
Adrian Ciobu
Adrian Ciobu
2023-03-11
profesionalism
Rafaela C
Rafaela C
2023-03-11
Meserias si om de nota zece! Servicii prompte si lucrare excelenta, de fiecare data. Preturi foarte bune. Il Recomand cu drag pe Adrian!
Edith-Claudia Haralyi
Edith-Claudia Haralyi
2023-03-10
Promptitudine, lucrare executata foarte repede si cu multa atentie la detalii. Pretul este conform cu calitatea manoperei si materialelor. Am apreciat flexibilitatea programului, comunicarea constanta si explicatiile primite la finalizare. Totul e de nota 10. Multumesc frumos!
Vlad Adrian
Vlad Adrian
2022-05-31
Se ocupă cu Tavane extensibile și amenajări interioare Totul a decurs profesional și rapid Mulțumesc echipei
Mariana Mutu Hammers
Mariana Mutu Hammers
2022-03-19
Să fac o recenzie de 5 stele ? 🤔 Mi se pare prea puțin!! Ei uite există într-adevăr persoane competente care își dau silința să ne ofere ceva de calitate! Ba chiar mult mai bun decât made in Germania! Tavanele noastre au fost terminate intr-o zi! Au lucrat PERFECT DE BINE! Am plătit prețul pe care și-l pot permite românii din România! Cât costă așa ceva in Germania ??? Mai bine mă abțin! Am rămas plăcut surprinsă de corectitudinea, de seriozitatea și de competența acestei firme! De acum știu cui mă pot adresa in viitor! Abia aștept următoarele lucrări care urmează să fie făcute! Îți mulțumim mult Adrian, ești pur și simplu cel mai minunat și competent băiat pe care l-am întâlnit!
Bogdan Beda
Bogdan Beda
2022-03-08
Am avut nevoie de o lucrare repede, au venit si au lucrat excelent! Recomand!

Contactează-ne

Ești gata să începi transformarea spațiului tău cu tavane extensibile elegante? Ne-ar plăcea să colaborăm! Completează formularul de mai jos cu detaliile tale și ne vom asigura să îți răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Transformăm Spatiul Tău intr-un Refugiu de Eleganta si Confort!

Contact

© 2023 AVI Tavane Extensibile Brașov. Toate drepturile rezervate. Website dezvoltat de Brand Revolution